billige fodboldtrøjer

styrke deres hold til sommerThe Gunners er klar til at foretage en 

Manchester United Trøje, Fodboldtrøjer Tilbud

 the gunners er klar til at fotbollströjor landslag sidste


Arsenal planlægger angiveligt at angribe Southampton i et forsøg på at styrke deres hold til sommer. The Gunners er klar til at foretage en større genopbygning i slutningen af ​​sæsonen efter en dårlig sæson under Mikel Arteta.

Ifølge rapporter vil førsteholdsspillerne Bernd Leno og Hector Bellerin og lånere Lucas Torreira, Matteo Guendouzi, Ainsley Maitland-Niles og Sead Kolasinac alle blive stillet til rådighed for overførsel til sommer.

Arsenal bliver helt sikkert nødt til at trimme deres trup og geninvestere, hvis de skal overbevise nye spillere om at komme med, med en første sæson uden europæisk fodbold i 25 år i horisonten i 2021/22.

manchester united trøje Artetas side spiller mod Chelsea, Crystal Palace og Brighton inden sæsonens afslutning, men selvom de vinder alle tre kampe, vil deres maksimalt mulige point på 61 sandsynligvis få dem til at mangle en Europa League -plads.

Brightons midtbanespiller Yves Bissouma, Rennes wonderkid Eduardo Camavinga, Lyon -angriberen Moussa Dembele og den keltiske angriber Odsonne Edouard er blot nogle af de navne, der aktuelt er på Gunners 'ønskeliste.

nueva Camisetas Fútbol Southampton-manager Ralph Hasenhuttl har gjort det klart, at klubben ikke vil øge deres tilbud, hvilket betyder, at den 31-årige, der i øjeblikket er skadet, ser ud til at forlade sydkysten.


fodboldtrøjer tilbud Mens Arsenal allerede har Kieran Tierney, Bukayo Saka og den tidligere Southampton-spiller Cedric Soares i stand til at spille der, er venstreback blevet en problemstilling for nylig.

goedkope voetbalshirts Granit Xhaka er flyttet dertil fra midtbanen i de seneste uger, og da Gunners håbede at sælge Kolasinac efter en periode på lån hos Schalke, vil de skrive under på forstærkninger.

Arteta har gjort det klart, at klubben får travlt i lavsæsonen, efter sæsonens sidste kamp den 23. maj.


fodboldtøj til børn