#New!! Trump continues to deceive his own supporters with lies about widespread fraud in the 2020 election
teu kaémutan ngeunaan kalungguhanana dina ngasuh salah sahiji dinten anu paling parah dina sajarah A.S. Tapi nyalahkeunana henteu ngan ukur ukur tilas présidén. Pimpinan minoritas imah Kevin McCarthy, R-Calif., Parantos maénkeun peran utama dina ngalindungan Trump tina konsékuansi politik naon waé sareng dina ngaréhabilitasi citra na....
0 Comments 0 Shares